Toegangscontrole


FLEXIBILITEIT EN BETROUWBAARHEID

 

Waar veel mensen in- en uitlopen, bijvoorbeeld in hotels en grote kantoren, bestaat behoefte aan sluitsystemen, die veilig, betrouwbaar en met een hoge compatibiliteit aan wisselende omstandigheden aan te passen zijn. Mechanische systemen schieten hier, ondanks al hun kwaliteiten, op een gegeven moment tekort.


Met uiterst veilige mechatronische en innovatieve elektronische sluittechniek vervullen we ook uitgebreide eisenpakketten van onze klanten. Wij hebben sluit- en toegangscontrolesystemen ontwikkeld, die u geheel onafhankelijk maken van het verlies van sleutels en die uw installatie perfect aanpassen aan vaak wisselende toegangsrechten, herstructureringen en uitbreidingen.

Bovendien bieden deze systemen u nieuwe mogelijkheden, die de mogelijkheden van een traditionele sleutel ver overtreffen, vooral als gebruik wordt gemaakt van online netwerken. Profiteer van onze talenten: Maak kennis met onze mechatronische en elektronische oplossingen!


Stelt u zich eens voor dat u uw sleutel hebt verloren en u niet meteen de hele cilinder, of indien het een generale hoofdsleutel was zelfs het hele sluitsysteem, moet vervangen maar alleen de elektronica opnieuw moet programmeren. Dat bespaart veel opwinding, tijd en bovendien ook veel geld. Als een transponder zoek raakt wordt deze gewoon door herprogrammering onschadelijk gemaakt en een „reservesleutel“ in de vorm van een nieuwe transponder is snel bij de hand.

Dit is slechts één van de revolutionaire voordelen van een elektronisch sluitsysteem. U kunt bovendien bepalen wie wanneer welke deuren mag openen, u kunt door verschillende programmering een individuele sluithiërarchie opzetten en nog veel meer.


De toegang wordt door de toegangscontrole bestuurd volgens de regels „WIE – WANNEER – WAARHEEN“  die de exploitant heeft opgezet, zodat alleen bevoegde personen toegang krijgen tot bepaalde gedeeltes in een gebouw of beveiligde gedeeltes op een terrein. De toegangsautorisaties kunnen tijdelijk worden beperkt (beperkte termijn, tijdstip) en worden met behulp van technische toegangscontrolesystemen gecontroleerd.Toegangscontrole