PLANET tochtafsluiters overzicht

PLANET tochtafsluiters overzicht PLANET tochtafsluiters PLANET beschikt over een uitgebreid gamma van tochtafsluiters (zowel inbouw als opbouw) voor houten, aluminium, stalen en glazen deuren die vervaardigd zijn uit aluminium en dubbel ge´ntegreerd veermechanisme.
Meer ...

Voor houten deuren

Voor houten deuren Tochtafsluiters voor houten deuren Een volledig gamma aan tochtafsluiters voor houten deuren. Men kan de hoogte zelf instellen tot een maximum van 20 mm (uitzonderlijk tot 25 mm).
Meer ...

Voor kunststof en aluminium deuren

Voor kunststof en aluminium deuren Tochtafsluiters voor metalen en aluminium deuren Er bestaat een volledig gamma aan tochtafsluiters voor metalen en aluminium deuren. Men kan de hoogte zelf instellen tot een maximum van 16 mm.
Meer ...

Voor glazen deuren

Voor glazen deuren Tochtafsluiters voor glazen deuren Er bestaat een volledig gamma aan tochtafsluiters voor glazen deuren zowel onderbouw als een te verkleven variante die men op bestaande glazen deuren kan kleven met de bijgeleverde lijm en bevestigingsstrips.
Meer ...

Speciale uitvoeringen

Speciale uitvoeringen Speciale uitvoeringen van tochtafsluiters Met een aantal verschillende valdorpels kan men deuren tot 6000 mm breed toch perfect gaan afdichten.
Meer ...

Kantgrendels en voor sloten met stangbediening

Kantgrendels en voor sloten met stangbediening De meeste types van de tochtafsluiters kunnen geleverd worden met een ge´ntegreerde opening voor kantgrendels en voor sloten met stangbediening.
Meer ...

Normen & testen

Normen & testen Een gamma van testen en attesten zijn verkrijgbaar op aanvraag.
Meer ...

Deurdorpels