Enkelsluitingen

DOM DIAMANT

DOM DIAMANT Design en veiligheid in 3D

Getande sleutel RN

Getande sleutel RN Voordelig en veilig

Getande sleutel RS SIGMA met veiligheidscertificaat * ongelimiteerd patent

Getande sleutel RS SIGMA met veiligheidscertificaat * ongelimiteerd patent Langdurige veiligheidsgarantie en binnen ieders budget

Getande sleutel RS5 met veiligheidscertificaat * patent tot 2011

Getande sleutel RS5 met veiligheidscertificaat * patent tot 2011 Doordachte technieken zorgen voor een efficiënte beveiliging.

Getande sleutel RS8 met veiligheidscertificaat * patent tot 2023

Getande sleutel RS8 met veiligheidscertificaat * patent tot 2023 Ook een veelvoudig beproefde sluittechnologie blijft voor ons een uitdaging, want deze willen wij nog altijd beter maken. Resultaat: het systeem DOM RS 8. De maximale weerstandswaarden zorgen voor een algemeen geruststellend gevoel dat alle deuren en toegangen perfect beveiligd zijn. In de letterlijke zin van het woord, want een volkomen nieuwe techniek met zijdelings opgezette stuur- en stabiliteitsrib maakt het haast onmogelijk om de sleutel na te maken.
Het systeem DOM RS 8 is uniek in de hele wereld. Met 8 axiaal in 2 rijen geplaatste vergrendelstiftparen en 3 axiaal versprongen geplaatste regelsporen openen wij voor onze klanten ook op het gebied van de conventionele sluitsystemen een nieuwe dimensie van beveiliging en veiligheid. Een nieuwe combinatie van verschillende stapsgewijze spronggeometrieen zorgt voor een uitermate hoge kopieerbeveiliging. DOM RS 8 kan bovendien met een elektronische toegangscontrole worden gecombineerd.

Keersleutel ix 6SR met veiligheidscertificaat * patent tot 2023

Keersleutel ix 6SR met veiligheidscertificaat * patent tot 2023 Alles draait bij iX6SR om een kleine disk

Keersleutel ix DAS met veiligheidscertificaat * patent tot 2024

Keersleutel ix DAS met veiligheidscertificaat * patent tot 2024 Het keersleutelsysteem met extra beveilging

Keersleutel ix SATURN met veiligheidscertificaat * patent tot 2023

Keersleutel ix SATURN met veiligheidscertificaat * patent tot 2023 Ontdek een nieuwe kwaliteitsdimensie op het gebied van mechanische sluitsystemen.DOM IX Saturn bereikt een veiligheidsstandaard die de maatstaven op een hoger niveau brengt. In het bijzonder de mogelijkheid een mechanisch basissysteem uit te breiden met electronische componenten, teneinde de sterke punten van mechanische systemen te verenigen met de voordelen van de electronica: geheel volgens de individuele eisen van de klanten.
Er zijn veel krachtige argumenten om DOM IX Saturn een echte ster op het gebied van veiligheid te noemen - zijn toepassing als complex sluitinstallatie-systeem of als enkelvoudige codesluitingsysteem.
Voor het DOM IX Saturn sluitsysteem biedt DOM u een zeer bijzondere garantie. DOM geeft u een functionaliteitsgarantie voor 10 jaar, gerekend vanaf de aankoopdatum. Om van deze garantie te genieten wordt verzocht uw aankoop van een DOM IX Saturn systeem te registreren via het internet.
Meer informatie op: www.dom-garantie.com

Keersleutel ix5N

Keersleutel ix5N Voordelig en veilig

MODULAR DOM

MODULAR DOM Uw DOM cilinder altijd op de juiste lengte besteld

Enkelsluitingen