DOM Protector

Het standaardmodel DOM Protector® biedt volledige beveiliging, flexibiliteit en comfort. De cilinder garandeert maximale beveiliging tegen elektronische en mechanische manipulatiepogingen. Maximaal 32.000 transponders (gebruikers) kunnen met talrijke toegangscontrole functies (tijdzones enz.) worden beheerd. Door de opslagcapaciteit van maximaal 2.000 gebeurtenissen kan worden getraceerd wie er zich wanneer en waar toegang heeft verschaft. De identificatie met transponder gebeurt aan de buitenkant van de deur. Van binnen kan de deur te allen tijden zonder identificatie met de knop worden geopend.


DOM Protector® Basic/Basic Plus

In de basic-uitvoering resp. de basic plus-uitvoering is de DOM Protector® de voordelige oplossing voor bv. toepassing in een complex. Hier staat meer de organisatie van toegangen dan de bescherming van waarden op de eerste plaats.

Basic: geheugen voor 1.000 transponders, 1.000 gebeurtenissen
Basic Plus: 3.000 transponders, 2.000 gebeurtenissen, 32.000 intelligente transponders


DOM Protector® online

Via een geïntegreerde draadloze interface in de cilinder en een bijbehorende RF NetManager (draadloze radiomodule) naast de deur kan de DOM Protector® in een ethernet-netwerkstructuur worden opgenomen, online vanaf de pc worden geprogrammeerd resp. de deur worden bewaakt. Draadloze technologie, dus geen kabels in of op de deur. Via de RF NetManager (2 spanningsvrije ingangen/ 1 uitgang) kan de DOM Protector® voor diverse toepassingen worden gebruikt (EMA, video enz.).


DOM Protector® tweezijdig lezend

Zowel buiten- als binnenknop kunnen vrij draaien. Voor het openen van een deur moet - ongeacht vanaf welke zijde – identificatie met een transponder plaats vinden. Hierdoor is bv. toegangscontrole en uitgangbewaking mogelijk via de cilinder. Door het toekennen van verschillende autorisaties aan de binnen- en buitenkant kan een groep mensen gericht door een object worden gesluisd of kunnen verschillende bereiken duidelijk worden gescheiden


DOM Protector® EE

Bij de DOM Protector® EE wordt de meenemer in ruststand van de cilinder in een gedefinieerde positie gezet. Dit is bij gebruik van de DOM  Protector® EE in vluchtdeursloten volgens 179/1125 noodzakelijk, omdat een niet gedefinieerde positie van de meenemer in sommige verkrijgbare sloten  tot blokkade kan leiden. De DOM Protector® EE is afhankelijk van de inbouwsituatie ook zonder binnenknop verkrijgbaar.


DOM Protector® DK

Als de DOM Protector® bij bepaalde toepassingen alleen maar aan de binnenzijde kan worden gemonteerd (bv. bij veiligheidsbeslagen) moet u gebruik maken van de DOM Protector® DK. Normaliter is de elektrica voorgemonteerd, in dit geval kan de elektronica achteraf – na inbouw van de cilinder – worden gemonteerd.


DOM Protector® WR

Uitvoering DOM Protector met veiligheidsklasse IP65 aan de buitenkant („Water Resistant“).

DOM Protector