DOM Virtueel netwerk

             DOM Accessmanager Terminal                                                                                  DOM ITTHet virtuele netwerk verbindt de voordelen van elektronische offline-sluitsystemen met de voordelen van de online-wereld. De essentiële autorisatiegegevens zijn opgeslagen op de transponder. Daardoor kan de transponder centraal vanaf de computer door middel van een aangesloten bureaulezer of in het object geplaatste programmeerterminals worden beheerd. De eindapparaten zoals DOM Protector®, DOM Guardian® of DOM AccessManager ontvangen de informaties met betrekking tot de autorisatiegegevens via de transponder. De gebruiker laadt de transponder op een centrale plaats op en houdt deze bij zich. 


Programmeerterminal

Bij de uitvoering "intelligent transponderbeheer" wordt de DOM bureaulezer o.a. ook als programmeerterminal gebruikt.
DOM AccessManager terminal

De DOM AccessManager terminal moet online (samen met de DOM NetManager) worden geïnstalleerd. Als de transponder voor de ontvanger wordt gehouden worden de toegangsrechten gecontroleerd. Als de transponder toegangsrechten heeft wordt de geldigheidsduur van deze rechten met een bepaald aantal uur verlengd. De gebruiker neemt deze transponder mee naar de eindapparaten in het object.


Werkwijze

Als de transponder toegangsrechten heeft wordt de geldigheidsduur van deze rechten bv. met 24 uur extra verlengd.DOM ITT

De intelligente transponder terminal is een online computer met  een geïntegreerde programmeerterminal. Deze terminal is met de centrale ELS-database verbonden. Op de monitor kan de gebruiker het programmeerproces volgen.


Werkwijze

Als de transponder toegangsrechten heeft wordt de geldigheidsduur van deze rechten met maximaal 240 uur (alternatief 365 dagen of tot een bepaalde datum) verlengd. Mochten de toegangsrechten intussen gewijzigd zijn worden deze tegelijkertijd op de transponder opgeslagen

DOM Virtueel netwerk