Transponders

Veelzijdig en flexibel: DOM biedt diverse sluit- en programmeermedia aan. Het sluitmedium wordt aangepast aan de desbetreffende componenten. Als het sluitmedium een keer kwijt is geraakt wordt gewoon de programmering veranderd; het is niet nodig de cilinder of het hele sluitsysteem te vervangen. Er zijn legio mogelijkheden om het elektronische sluitmedium in al bestaande transpondersystemen zoals betaalsystemen in kantines of dergelijke te integreren. Op aanvraag zijn transponders verkrijgbaar die systemen combineren, zoals EM en Hitag en Mifare resp. Legic. Een hoog veiligheidsniveau is gegarandeerd, want iedere transponderchip is uniek en beveiligd door zijn versleuteling. 

DOM Standaard Tac

DOM Standaard Tac

Elektronische toegangscontrole in zijn zuiverste vorm: de batterijloze passieve transponder is een sluitmedium voor alle elektronische cilinders, beslaglezers en wandlezers. De transponder heeft een speciale codering en kan zowel in het conventionele als in het intelligente transponder concept gebruikt worden. Extreem licht van gewicht en eenvoudig te gebruiken als sleutelhanger zodat u hem altijd bij de hand hebt. 

DOM Cliptac

DOM CliptacSnel gecombineerd: de batterijloze passieve transponder gecombineerd met een DOM-sleutel. Opent mechanisch cilinders en elektronisch georganiseerde toegangen en kan te allen tijde weer zonder beschadiging worden verwijderd. De ClipTac past op sleutels van de  IX- en RS-series van DOM.

DOM Design Tac

DOM Design TacNieuw ontwerp voor uw sluitsysteem. De DOM DesignTac is in EM- en Hitag-technologie verkrijgbaar en op aanvraag ook als combitransponder Hitag-Mifare en Hitag-Legic.

Premium Tac

Premium Tac

 

Voor wie iets gracieus wenst als elektronische sleutel. Een metalen transponder in luxe uitvoering als sleutelhanger. Is momenteel verkrijgbaar als Hitag2 en als HitagS.

 

 

ISO transponderkaart

ISO transponderkaart

De transponderkaart in de vorm van een creditcard is verkrijgbaar met een magneetstrip die aanvullende functies mogelijk maakt (bijv. afrekenen in de kantine, uitleentijden in de bibliotheek enz.). De voorkant kan naar wens van de klant worden bedrukt.

TwinSet

TwinSet

Ideaal bij transponderverlies. De gebruiker heeft de transponder aan zijn sleutelbos, de delete-kaarten liggen bij de beheerder. Raakt een gebruiker zijn transponder kwijt, dan wordt deze met de bijbehorende delete-kaart uit het systeem verwijderd. De TwinSet werkt samen met alle elektronische DOM producten, zoals DOM Protector, Guardian en Accessmanager.

Transponders